Onafhankelijk adviesbureau

Actuarieel Adviesbureau Confident is een Nederlands onafhankelijk adviesbureau. Wij adviseren op het gebied van pensioenen en verzekeringen. Door onze grootte zijn wij zeer goed in staat om maatwerk te leveren aan onze klanten en om snel met concrete oplossingen te komen. Om ook aan internationale vraagstukken tegemoet te kunnen komen, zijn wij managing partner van het internationale netwerk Asinta.

Confident is een onafhankelijke organisatie, die alleen op fee-basis werkt.

Uw vraag pakken wij planmatig aan. Afhankelijk van de vraag wordt één van onze consultants uw vaste aanspreekpunt. Deze bespreekt met u het plan van aanpak en draagt zorg voor de afwikkeling. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Door persoonlijk lidmaatschap van het Actuarieel Genootschap zijn wij gebonden aan regelgeving in de uitoefening van ons beroep. Deze regelgeving staat voor een integere dienstverlening en een professioneel niveau.

confident

Missie en visie

Wij stellen onze professionele vakkennis aan u beschikbaar, zodat u met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

Beslissingen nú hebben grote gevolgen voor de toekomst.

Confident helpt u hierbij door creatief en inventief praktische oplossingen voor u te bedenken en te realiseren. Wij communiceren onze oplossingen op een heldere wijze.

Onze mensen
  1. Staan garant voor een hoge kwaliteit van actuariële dienstverlening

  2. Beschikken over ruime ervaring op het gebied van pensioenen

  3. Zijn allemaal meer dan 10 jaar werkzaam in de pensioenbranche