Dienstverlening aan uw pensioenfonds

Van besturen van pensioenfondsen wordt steeds meer gevraagd. De wetgeving en onze toezichthouders stellen steeds zwaardere eisen, daarnaast stelt de aanhoudende lage rentestand veel pensioenfondsen voor problemen. Kortingen zijn zeker niet meer ondenkbaar, terwijl de indexatie bij de meeste pensioenfondsen ver achterblijft bij de doelstelling. In deze complexe omgeving helpen wij u graag bij het vinden van de beste oplossingen. Onze dienstverlening aan uw pensioenfonds beslaat een breed terrein. Onze werkzaamheden lopen van het begeleiden bij het tot stand komen van de uitvoeringsovereenkomst tot certificering, advisering over pensioencommunicatie over de behaalde resultaten.

Als bestuur heeft u een opdracht. Deze opdracht is vastgelegd in de uitvoeringsovereenkomst. Uw financiële opzet en de uitvoering daarvan moeten passen bij uw opdracht, het risicoprofiel van uw deelnemers en de wetgeving. Wij adviseren u graag over wijzigingen van uw overeenkomst, financiële opzet en uitvoering, zodat deze haalbaar en consistent zijn. Hierbij stellen wij uw doelstellingen centraal.

Pensioenfondsen

Expert in pensioenfondsen

Confident is een expert op het gebied van pensioenfondsen. Onze core business is ondersteuning verlenen aan pensioenfondsen. Wij willen graag de adviseur zijn van uw pensioenfonds.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, verantwoordingsorganen, DGA’s, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Zoekt u dus naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina.