Advocatuur

Actuariële ondersteuning voor advocaten

Advocaten kunnen op verschillende manieren met pensioenzaken te maken krijgen. Sommige juridische vraagstukken vragen niet alleen om juridische, maar juist ook om actuariële kennis. Wij ondersteunen advocaten bij het actuariële aspect, om bijvoorbeeld de juiste waardes te bepalen en de (economische) risico’s in kaart te brengen.

Juridische kennis en actuariële kennis

Soms is een cliënt niet tevreden met de uitvoering of het resultaat van de pensioenregeling. Dit kan betrekking hebben op de hoogte van de premie, het pensioenresultaat of de administratieve verwerking. De juiste interpretatie van de juridische stukken is hierbij belangrijk en vraagt naast juridische kennis vaak ook actuariële kennis.

In bepaalde situaties moeten de financiële gevolgen nauwkeurig worden bepaald, een goede analyse op financieel gebied vereist specifieke kennis en vaardigheden die wij, als actuarieel adviesbureau, inherent in huis hebben.

Advocatuur

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Experts in pensioenvraagstukken

Bent u op zoek naar actuariële expertise op pensioengebied? Neem dan contact op met Confident. Onze actuarissen bezitten jarenlange ervaring, hebben uitgebreide kennis van pensioenen en staan voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier op de pagina.