Dynamisch beleggen binnen uw fonds

Een dynamisch beleggingsbeleid is een beleid waarbij de asset mix afhankelijk is van bijvoorbeeld de rentestand of de dekkingsgraad. Door een dynamisch beleggingsbeleid kunt u uw beleggingsbeleid beter laten aansluiten op de actuele situatie van uw pensioenfonds. Of een dynamisch beleggingsbeleid voor u een alternatief is hangt onder andere af van uw investment beliefs. Wilt u een dynamisch beleggingsbeleid voor uw pensioenfonds ontwikkelen? Neem dan contact op met Confident. Wij zijn al jaren experts op het gebied van dynamische beleggingsbeleid. Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen met de opstelling van een nieuw dynamisch beleggingsbeleid, die zo goed mogelijk aansluit bij uw doelstellingen.

Uitgebreide dienstverlening

Een dynamisch beleggingsbeleid door ons laten ontwikkelen betekent dat u ook verzekerd bent van professionele begeleiding. Door het dynamisch beleid zorgen wij er voor dat de beleggingsmix het beste past bij de doelstellingen van uw pensioenfonds.

Dynamisch beleggingsbeleid

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.