Uw herstelplan voor pensioenfonds

Als uw pensioenfonds een reservetekort heeft, dan moet u een herstelplan opstellen. Dit plan moet u niet alleen indienen bij DNB, maar ook beschikbaar stellen aan de deelnemers. Het is dus belangrijk dat uw herstelplan enerzijds aan de wettelijke eisen voldoet en anderzijds helder is voor de deelnemers zodat zij niet een verkeerde conclusie trekken. Indien de uitkomst van het herstelplan niet aan uw wensen voldoet, dan kunnen wij meedenken over de mogelijke oplossingen. Heeft u een herstelplan nodig voor uw pensioenfonds en wilt u zich hierin laten bijstaan door specialisten die alles weten van pensioenfondsen? Neem dan contact op met Confident. Wij zijn pensioenspecialisten en kunnen een herstelplan voor uw pensioenfonds opzetten. Wij brengen alles in kaart en zorgen ervoor dat de berekeningen voldoen aan de wettelijke eisen zoals die in de Pensioenwet vermeld staan.

Dus heeft u een herstelplan pensioenfondsen nodig? Wij assisteren uw graag hierbij.

Herstelplan pensioenfondsen

Expert in herstelplan pensioenenfondsen

Confident is een expert op het gebied van herstelplannen voor pensioenfondsen. Onze core business is ondersteuning verlenen aan deze pensioenfondsen. Wij willen graag de adviseur zijn van uw pensioenfonds om deze weer optimaal in orde te krijgen.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden voor een herstelplan pensioenfonds bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur. Maak dus nu met ons een herstelplan voor uw pensioenfonds.