Internationale zaken

Pensioenregelingen zijn in alle landen anders. Door verschillen in cultuur en sociale en fiscale wetgeving zijn de behoeften en mogelijke oplossingen in verschillende landen anders.
Dankzij onze deelname aan internationale netwerken hebben wij ervaring met meerdere partners in het buitenland zodat wij ook uw vraagstukken over pensioenen in het buitenland kunnen helpen oplossen. Daarnaast kunnen wij u goed helpen bij het uitleggen van uw Nederlandse situatie aan een buitenlands hoofdkantoor, waarbij wij veel voorkomende misverstanden vaak tijdig kunnen voorkomen. Ook kunnen wij helpen bij het vinden van internationale besparingen, allereerst door u te helpen met het krijgen van het juiste inzicht in de verschillende landen en de noodzaak van de daar geboden regelingen. Vervolgens door te kijken naar mogelijke besparingen door internationale pensioenfondsen of pooling.

Voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent internationale zaken kunt u contact met ons opnemen.

Internationale zaken

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingsraden, pensioenfondsen, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.