Onafhankelijk adviesbureau

Actuarieel Adviesbureau Confident is een Nederlands onafhankelijk adviesbureau. Wij adviseren op het gebied van pensioenen en verzekeringen. Wij zijn goed in staat om maatwerk te leveren, omdat dit voor de klant vaak de beste oplossing is. Unieke klanten vragen om unieke oplossingen.

Innovatieve organisatie
Het pensioenregister geeft u informatie over de hoogte van de pensioenen. In deze bedragen wordt echter geen rekening gehouden met het effect van inflatie, (gebrek aan) indexatie en mogelijke kortingen. Voor u is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat u werkelijk kunt doen voor uw pensioen.
Confident loopt voorop als innovatieve organisatie en kan u als enige informeren over wat u met uw pensioen kunt doen. Dit doen wij met behulp van onze website www.UwPensioenInzicht.nl. Hierin houden wij rekening met uw eigen pensioenen en kunt u zien wat uw toekomstige pensioeninkomen waard is op het huidige prijsniveau.

Internationale vraagstukken kunnen wij, waar nodig  in samenwerking met onze internationale netwerken van actuariële adviesbureaus of employee benefits consultants, voor u oplossen.

Uw vraag pakken wij planmatig aan. Afhankelijk van de vraag wordt één van onze consultants uw vaste aanspreekpunt. Deze bespreekt met u het plan van aanpak en draagt zorg voor de afwikkeling. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Confident is een onafhankelijke organisatie, die alleen op fee-basis werkt.

Door persoonlijk lidmaatschap van het Actuarieel Genootschap zijn wij gebonden aan regelgeving in de uitoefening van ons beroep. Deze regelgeving staat voor een integere dienstverlening en een professioneel niveau.

confident

Missie en visie

Wij stellen onze professionele vakkennis aan u beschikbaar, zodat u met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

Beslissingen nú hebben grote gevolgen voor de toekomst.

Confident helpt u hierbij door creatief en inventief praktische oplossingen voor u te bedenken en te realiseren. Wij communiceren onze oplossingen op een heldere wijze.

Onze mensen

Onze mensen staan garant voor een hoge kwaliteit van actuariële dienstverlening en beschikken over een ruime en brede ervaring op het gebied van pensioenen.