Verantwoordelijk voor de inhoud

De sociale partners zijn in Nederland verantwoordelijk voor pensioenregelingen. Dit betekent dat ze betrokken zijn bij het vaststellen van de inhoud, het risicoprofiel en het onderbrengen van de uitvoering van de regelingen. Ook spelen zij als bestuurders van pensioenfondsen een belangrijke rol bij de uitvoering zelf.

Pensioen is een zeer belangrijke maar ook zeer ingewikkelde arbeidsvoorwaarde. Het vereist specifieke kennis om een goede analyse van nieuwe voorgestelde pensioenregelingen of uitvoeringsovereenkomsten te kunnen maken en om de belangen van alle betrokken partijen goed in te kunnen schatten. Een eigen deskundige op het gebied van pensioen is dan zeer raadzaam.

Experts

Bent u op zoek naar een deskundige op het gebied van pensioenen?  Neem dan contact op met Confident. Wij kunnen u begeleiden bij het opzetten en aanpassen van pensioenregelingen en het sluiten van een nieuwe uitvoeringsovereenkomsten. Ook bij fusies en overnames kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben experts in huis met jarenlange ervaring die uitgebreide kennis hebben van pensioenen.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, pensioenfondsen, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerdersadvocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.