Verlenging van uw overeenkomst

De verlening van uw pensioenverzekering staat weer voor de deur. Wat nu? Geen gemakkelijke vraag want pensioen staat in de schijnwerpers en is volop in beweging.

  • Veel verzekeraars richten hun pijlen op hun eigen Algemeen Pensioenfonds (APF). Interessant, maar wat betekent dat voor u?
  • Een opbouwregeling met garantie is nog steeds mogelijk maar wel tegen een zeer hoge prijs. Wie betaalt dat?
  • Een beschikbare premieregeling heeft andere voordelen maar de uitkomst blijft onzeker.
  • Daar komt ook nog bij dat de pensioenrichtleeftijd per 1 januari 2018 omhoog gaat van 67 naar 68. Dit beïnvloedt de toekomstige opbouw en dus de pensioenregeling. Kan de verlenging uitgesteld worden naar eind 2017? Wat te doen?
  • Welke pensioenregeling past op dit moment het beste bij uw onderneming?
  • Waar kunt u die ideale pensioenregeling het beste laten uitvoeren?

Allemaal vragen en ontwikkelingen op het gebied van pensioen die van belang zijn bij een weloverwogen keuze voor uw toekomstige pensioensituatie.  Wij kunnen u daarbij verder helpen. Op basis van uw huidige pensioensituatie en – wensen maken wij een analyse en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming.

Gelijkwaardigheidstoets

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingsraden, pensioenfondsen, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.