Dispensatie mogelijkheden voor ondernemers

Bent u als ondernemer vrijgesteld van deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds? Dan kan dit een voordeel zijn, vooral als de kans op korting in het bedrijfstakpensioenfonds groot is. Als u een vrijstelling heeft, wil het bedrijfstakpensioenfonds regelmatig een toetsing zien van de gelijkwaardigheid van uw pensioenregeling. Een eigen regeling is al gelijkwaardig als de contante waarde van de uitkeringen van uw regeling ten minste 95% is van de contante waarde van de uitkeringen van het bedrijfstakpensioenfonds.

Gelijkwaardigheidstoets uitvoeren

Wij kunnen voor u een gelijkwaardigheidstoets uitvoeren. Indien uw regeling gelijkwaardig is, dan ontvangt u van ons een rapport. Dit rapport kunt u naar het bedrijfstakpensioenfonds sturen. Mochten er nog vragen van het bedrijfstakpensioenfonds zijn, dan zullen wij deze uiteraard verder beantwoorden en toelichten.
Indien er geen sprake is van gelijkwaardigheid, dan zullen wij de mogelijke opties met u bespreken.

Gelijkwaardigheidstoets Bedrijfstakpensioenfonds

Meer informatie over vrijstelling van deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds?

Onze werkzaamheden kunnen op basis een fixed price of tegen ons uurtarief worden uitgevoerd. Vraag naar onze tarieven. Hiervoor kunt u mailen naar info@ConfidentBV.nl of bellen naar 033 – 4 227 221 of 033 – 4 227 227. U heeft dan direct contact met de specialisten op gebied van gelijkwaardigheid.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingsraden, pensioenfondsen, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 033 – 4 227 222, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.