Actuariële dienstverlening

Actuariële dienstverlening waarop kan worden gerekend

Confident is gericht op actuariële dienstverlening van hoge kwaliteit. Het advies wat wij uitbrengen is helder en concreet. Onze opdrachten worden op een gestructureerde, gedegen en waar nodig creatieve manier uitgevoerd, waarbij het klantbelang, úw belang centraal staat.

Wat zijn onze activiteiten?

Wij begeleiden ondernemingen, pensioenfondsen, verzekeraars, ondernemingsraden en particulieren bij het maken van keuzes in de complexe en dynamische wereld van pensioen. De belangen en de financiële risico’s zijn groot. Een frisse en kritische blik van een onafhankelijke deskundigen is dan ook cruciaal. Ook verzorgen wij pensioenopleidingen voor onder andere bestuursleden van pensioenfondsen en leden van ondernemingsraden.

Actuariële dienstverlening

Waarom Confident?

Confident is een volledig onafhankelijk adviseur zonder enige vorm van belangenverstrengeling. Er zijn dan ook géén banden met verzekeraar of andere adviesbureaus. De adviezen die wij uitbrengen zijn deskundig en planmatig van aanpak.
Gebaseerd op de vraag van de klant, in combinatie met onze ervaring en expertise stellen wij een realistisch plan op dat afgebakend is in tijd en kosten.
Onze dienstverlening is praktisch, deskundig en toegespitst op de problematiek van onze klanten.
Wij zijn altijd op zoek naar efficiënte en waar nodig inventieve oplossingen. Via een vast aanspreekpunt rapporteren wij periodiek over de voortgang.

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Informeer naar de mogelijkheden voor actuariële dienstverlening

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.

Actuariële dienstverlening confident-bv