Pensioen opleiding

Trainingen en pensioen opleiding voor pensioenfondsen

Bent u als onderneming op zoek naar een partner die alles weet van pensioenen en pensioenfondsen en die ook een pensioen opleiding kan verzorgen? Neem dan contact op met Confident. Wij zijn al vele jaren de specialisten op het gebied van pensioenen. Onze kennis en expertise delen wij graag met onze klanten via een opleiding, waarbij iedereen die met het pensioen te maken heeft zoals de HR-afdeling, de ondernemingsraad, het bestuur en de raad van toezicht of het verantwoordingsorgaan betrokken kan worden. Lees verder op deze pagina welke mogelijkheden wij aan kunnen bieden of maak een geheel vrijblijvend afspraak met ons voor een gesprek.

Pensioen opleiding een goede leerschool

Confident B.V. is gedegen leerschool op het gebied van een pensioen opleiding. Wij verzorgen deze opleiding al vele jaren en hebben experts in dienst die zich hebben toegespitst om de beste opleidingen te geven die te maken hebben met pensioenen en pensioenfondsen.

Pensioen opleiding voor bestuurders

Eén van de kerntaken binnen een pensioenfonds zijn de taken van het bestuur. Maar dan moet dat bestuur natuurlijk wel op de hoogte zijn van de mogelijkheden en de eisen waar een pensioenfonds aan moet voldoen. Wij verzorgen de pensioen opleiding voor het bestuur zodat de bestuursleden weten wat er van hun verwacht wordt en bekend zijn met de mogelijkheden.

Pensioen opleiding

Opleidingen pensioenfonds voor ondernemingsraden

Wij vergeten ook uw eigen onderneming niet. Want uw ondernemingsraad moet meestal ook op de hoogte zijn van de stand van zaken van de pensioenregeling. Ook daarin kunnen wij voorzien met een pensioen opleiding die speciaal ontwikkeld is voor de OR, zodat zij naar vermogen kunnen handelen wanneer er vraagstukken aan de orde komen omtrent het pensioenfonds.

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Informeer naar de mogelijkheden voor pensioen opleiding bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur. Start vandaag nog onze pensioen opleiding!

Pensioen opleiding confident-bv