Verantwoordingsorganen hebben een belangrijke functie bij pensioenfondsen. Enerzijds mogen zij advies uitbrengen over belangrijke zaken, zoals de hoogte van de premie, de inrichting van het intern toezicht en het communicatie beleid.

Daarnaast moet het bestuur van het pensioenfonds verantwoording afleggen aan het verantwoordingsorgaan over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd.

Wij helpen u graag bij deze belangrijke taak.

Hoe kunnen wij u helpen?

Door opleiding of begeleiding bij de uitvoering van uw taak. Wij kunnen u adviseren over hoe u bijvoorbeeld verantwoording kunt afnemen en op welke punten u extra moet letten. Ook zijn wij in staat om op korte termijn uw jaarverslag te beoordelen en daar voor u relevante punten uit te halen.

Verantwoordingsorganen

U kunt bij ons ook terecht voor

  • Hulp bij adviesaanvragen
  • Begeleiding bij het afnemen van verantwoording over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd
  • Begeleiding bij het vormen van een oordeel over het handelen van het bestuur en zijn beleidskeuzes voor de toekomst
  • Pensioenopleidingen

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, pensioenfondsen, DGA’s, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.