Uitvoeringsovereenkomst pensioenregeling

Verlenging van uw overeenkomst

De verlening van uw pensioenverzekering staat weer voor de deur. Wat nu?
Geen gemakkelijke vraag, want gegeven het pensioenakkoord dat uiterlijk 1-1-2027 in werking treedt, is er nog veel onzeker en gaat er veel veranderen. Het is in ieder geval belangrijk om de juiste keuze te maken voor de regeling voor de komende periode en voor het contractstermijn. De keuzes die u nu maakt kunnen van invloed zijn op de mogelijkheden, compensaties en de kosten die u straks vanaf 2027 heeft.

Dit speelt niet alleen bij verzekerde regelingen, maar ook bij ondernemingen met een ondernemingspensioenfonds, vrijwillig aangesloten ondernemingen of gedispenseerde ondernemingen.

Hulp van ervaren experts

Allemaal vragen en ontwikkelingen op het gebied van pensioen die van belang zijn bij een weloverwogen keuze voor uw komende pensioensituatie en uw pensioensituatie na 2027.
Wij kunnen u daarbij verder helpen. Op basis van uw huidige pensioensituatie en – wensen maken wij een analyse en begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming.

Uitvoeringsovereenkomst pensioenregeling

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kom in contact voor informatie over uitvoeringsovereenkomst pensioenregeling

Actuarieel Adviesbureau Confident is expert op het gebied van alles omtrent pensioenregelingen. Onze core-business is dan ook het verlenen van ondersteuning. Wij staan klaar om onze expertise met uw pensioenfonds te delen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar.