Asset liability management

Uw pensioenfonds laten beheren door experts

Wilt u uw beleggingsbeleid opnieuw vaststellen in samenhang met uw uitvoeringsovereenkomst, het risicoprofiel en uw indexatiedoelstelling? Of bent u op zoek naar een dynamisch beleggingsbeleid dat aansluit bij de mogelijkheden van het FTK. Neem dan contact op met Confident.

De ervaren experts voor beleggingsbeleid

Samen met u stellen wij het beleggingsbeleid opnieuw vast. Wij werken met door ons opgezette modellen die aansluiten bij de Nederlandse situatie en de Nederlandse wet- en regelgeving. Bij onze analyses heeft u ook de mogelijkheid om door u gewenste scenario’s in te brengen.

Wij zorgen ervoor dat er inzicht komt in de risico’s van de beleggingen en de pensioenverplichtingen. Met een ALM-studie van Confident bent u er zeker van dat uw pensioenfonds de risico’s optimaal in kaart heeft.

Asset liability management

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kom in contact voor informatie over asset liability management

Actuarieel Adviesbureau Confident is expert op het gebied van asset lialitity management. Onze core-business is dan ook het verlenen van ondersteuning. Wij staan klaar om onze expertise met uw pensioenfonds te delen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar.