Haalbaarheidstoets pensioenfondsen

Uw adviseur voor een haalbaarheidstoets pensioenfonds

Elk pensioenfonds dient minimaal jaarlijks een haalbaarheidstoets pensioenfonds uit te voeren. Deze haalbaarheidstoets is bedoeld om inzicht te geven in de haalbaarheid van de toegezegde indexatie en of de resultaten evenwichtig over de generaties verdeeld worden. De resultaten van de haalbaarheidstoets moeten bij wet naar de deelnemers gecommuniceerd worden.

Confident is uw adviseur bij een haalbaarheidstoets

Belangrijke vragen voor het bestuur bij de haalbaarheidstoets zijn:

  • Hoe stel ik de risicohouding vast?
  • Hoe communiceer ik de uitkomsten begrijpelijk naar de deelnemers?

Wij helpen u graag, niet alleen met het uitvoeren van een haalbaarheidstoets, maar ook met het beantwoorden van de twee bovenstaande vragen. Daarnaast kan het nuttig zijn om een tweede haalbaarheidstoets uit te voeren op andere grondslagen, zodat u een beeld krijgt van uitkomsten die meer in lijn liggen met uw verwachtingen.

Haalbaarheidstoets pensioenfondsen

Een expert op het gebied van haalbaarheidstoets pensioenfonds

Confident is een actuarieel adviesbureau, gespecialiseerd in pensioenen. Het maakt ons tot een uitstekende partner als u een haalbaarheidstoets wilt laten uitvoeren. Onze specialisten kennen alle wetten, regels en aspecten met betrekking tot pensioen en ondersteunen u graag bij alle werkzaamheden rondom een pensioenfonds.

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kom in contact voor informatie over haalbaartoetsen

Actuarieel Adviesbureau Confident is expert op het gebied van pensioenfondsen en haalbaarheidstoetsen bij pensioenfondsen. Onze core-business is dan ook het verlenen van ondersteuning. Wij staan klaar om onze expertise met uw pensioenfonds te delen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar.

Haalbaarheidstoets pensioenfondsen confident-bv