Herstelplan pensioenfondsen

Uw herstelplan voor uw pensioenfonds

Als uw pensioenfonds een reservetekort heeft, dan moet u een herstelplan opstellen. Dit plan moet niet alleen ingediend worden bij de DNB, maar ook beschikbaar gesteld worden aan uw deelnemers.
 Het is dus van belang dat uw herstelplan aan de wettelijke eisen voldoet en helder is voor de deelnemers, zodat zij niet verkeerde verwachtingen krijgen.

Indien de uitkomst van het herstelplan niet aan uw wensen voldoet, dan denken wij graag met u mee over mogelijke oplossingen.

Expert in herstelplan pensioenenfondsen

Confident is een expert op het gebied van herstelplannen voor pensioenfondsen. Onze core business is ondersteuning verlenen aan deze pensioenfondsen. Wij willen graag de adviseur zijn van uw pensioenfonds om deze weer optimaal in orde te krijgen.

Herstelplan pensioenfondsen

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kom in contact voor informatie voor uw herstelplan van uw pensioen

Actuarieel Adviesbureau Confident is expert op het gebied van pensioenfondsen en het herstelplan hiervan. Onze core-business is dan ook het verlenen van ondersteuning aan pensioenfondsen. Wij staan klaar om onze expertise met uw pensioenfonds te delen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier.