Goed opgeleid en volledig op de hoogte

Pensioen is één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Uw OR speelt dankzij het instemmingsrecht een belangrijke rol bij de besluitvorming op het gebied van pensioen. De OR hoort op de hoogte te zijn van de zaken die spelen rond de pensioenregeling de wetgeving. Het is voor u als OR belangrijk dat u de pensioenvraagstukken goed kan beoordelen. Het gaat tenslotte om uw collega’s.

Uw vaste partner in pensioenzaken

Pensioenvraagstukken en de OR zijn een lastige combinatie. Pensioen vraagt veel expertise, terwijl de OR ook veel andere verantwoordelijkheden heeft. Zoekt u een partner die uw OR kan opleiden? Neem dan contact op met Confident. Onze medewerkers hebben veel expertise en ervaring met alle vormen van pensioen.  Wij leiden uw OR zodanig op dat zij voldoende mee kunnen denken bij de ingewikkelde pensioenvraagstukken.

OR en pensioen

OR-adviseur

Daarnaast treden wij ook op als OR-adviseur.  Onder andere bij de beoordeling van een nieuwe pensioenregeling, een nieuwe pensioenuitvoerder of schadeloosstelling bij ontslag.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, pensioenfondsen, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.