OR en opleiding

Goed opgeleid en volledig op de hoogte

Pensioen is één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en uw ondernemingsraad speelt door het instemmingsrecht een belangrijke rol bij de besluitvorming op het gebied van pensioenen. De ondernemingsraad hoort op de hoogte te zijn van de zaken die spelen rond de pensioenregeling en de wetgeving. Het is voor u als ondernemingsraad van belang dat u de pensioenvraagstukken goed kan beoordelen. Het gaat tenslotte om de toekomst van uw collega’s en de onderneming.

Uw vaste partner in pensioenzaken

Het kan voor een ondernemingsraad lastig zijn om op de hoogte te zijn van de zaken rondom pensioen, het vraagt tenslotte veel expertise terwijl de ondernemingsraad ook veel andere verantwoordelijkheden heeft. Zoekt u een partner die uw ondernemingsraad kan ondersteunen? Neem dan contact op met Confident. Wij bieden uw ondernemingsraad graag onze brede kennis, ervaring en expertise aan, zodat er actief meegedacht kan worden bij ingewikkelde pensioenvraagstukken.

OR-adviseur

Ook treden wij op als adviseur voor ondernemingsraden. Bijvoorbeeld bij de beoordeling van een nieuwe pensioenregeling, een nieuwe pensioenuitvoerder of schadeloosstelling bij ontslag.

OR en opleiding

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kom in contact voor de mogelijkheden

Zoekt u een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier op de pagina.