Internationaal

Internationale zaken

Pensioenregelingen zijn in elk land anders. Door verschillen in cultuur, sociale en fiscale wetgeving zijn de behoeften en de mogelijke oplossingen in elk land anders.

Dankzij onze samenwerking met internationale netwerken hebben wij ervaring met meerdere buitenlandse partners. Hierdoor zijn wij prima in staat om uw vraagstukken over pensioenen in het buitenland op te lossen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij het uitleggen van uw Nederlandse situatie aan een buitenlands hoofdkantoor, waarbij wij veel voorkomende misverstanden tijdig kunnen voorkomen. Ook kunnen wij helpen bij het vinden van besparingen op internationaal pensioengebied, allereerst door u te helpen met het krijgen van het juiste inzicht in de verschillende landen en de daar geldende regelingen. Vervolgens door te kijken naar mogelijke besparingen door internationale pensioenregelingen of pooling.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van internationale vraagstukken kunt u contact met ons opnemen.

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kom in contact voor informatie over internationale zaken

Actuarieel Adviesbureau Confident is expert op het gebied van pensioen, ook internationaal. Onze core-business is dan ook het verlenen van ondersteuning. Wij staan klaar om onze expertise met uw pensioenfonds te delen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar.