Dynamisch beleggingsbeleid

Dynamisch beleggen binnen uw fonds

Een dynamisch beleggingsbeleid is een beleid waarbij de assetmix afhankelijk is van de actuele situatie op de financiële markt zoals de rentestand of de dekkingsgraad. Vooraf worden parameters vastgesteld en wanneer deze worden overschreden veranderd de assetmix volgens een vooraf vastgesteld plan.

Door een dynamisch beleggingsbeleid te voeren sluit uw beleggingsbeleid beter laten aan op de actuele situatie van uw pensioenfonds en worden uw beslissingen eerder en effectiever doorgevoerd.

Wilt u een dynamisch beleggingsbeleid voor uw pensioenfonds ontwikkelen?
Neem dan contact op met Confident.

Uitgebreide dienstverlening

Een dynamisch beleggingsbeleid door ons laten ontwikkelen betekent dat u ook verzekerd bent van professionele begeleiding. Door het dynamisch beleid past uw beleggingsmix het beste past bij de doelstellingen van uw pensioenfonds.

Confident dynamisch beleggingsbeleid

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kom in contact voor informatie over een dynamisch beleggingsbeleid

Actuarieel Adviesbureau Confident is expert op het gebied van een dynamisch beleggingsbeleid. Onze core-business is dan ook het verlenen van ondersteuning. Wij staan klaar om onze expertise met uw pensioenfonds te delen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar.