Adviseurs

Adviseurs kunnen op het gebied van pensioenen soms wat extra ondersteuning of kennis gebruiken. In die situatie kunnen wij u goed helpen.

Zo helpen wij accountants en fiscale adviseurs vaak met (ingewikkelde) DGA pensioenen in eigen beheer. WFT-pensioenadviseurs helpen wij vaak met dispensatieverzoeken en de gelijkwaardigheidstoets. U kunt ook denken aan second opinions, IAS19 berekeningen en dergelijke.

Adviseurs op het gebied van employee benefits worden vaak geconfronteerd met een allerlei arbeidsvoorwaardelijke vragen en uitdagingen die spelen bij een onderneming. Pensioen is na het salaris vaak de belangrijkste arbeidsvoorwaarde die behandeld moet worden. Om een goede analyse hierop te kunnen maken en om de financiële gevolgen nauwkeurig in kaart te brengen is specifieke kennis nodig die niet elke adviseur heeft.

Uw pensioenadvies compleet

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van pensioenen?  Neem dan contact op met Confident. Zodat wij u kunnen helpen bij het adviseren van uw klant.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, pensioenfondsen, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.