Uw pensioenfonds laten beheren door experts

Wilt u uw beleggingsbeleid opnieuw vaststellen in samenhang met uw uitvoeringsovereenkomst, het risicoprofiel en uw indexatiedoelstelling? Of bent u op zoek naar een dynamisch beleggingsbeleid dat aansluit bij de mogelijkheden van het nieuwe FTK? Neem dan contact op met Confident.
Samen met u kunnen wij het beleggingsbeleid opnieuw vaststellen. Wij werken met door ons opgezette modellen die aansluiten bij de Nederlandse situatie en de Nederlandse wet- en regelgeving. Bij onze analyses heeft u ook de mogelijkheid om door u gewenste scenario’s in te brengen.

De ervaren experts voor beleggingsbeleid

Wanneer u met Confident een samenwerking afsluit voor het liability management van uw pensioenfonds dan bent u er zeker van dat u kwaliteit krijgt. Wij doen niets anders dan adviseren en managen van fondsen en weten dus waar we mee bezig zijn.

Wij zorgen ervoor dat er inzicht komt in de risico’s van de beleggingen en de pensioenverplichtingen. Met ALM van Confident bent u er zeker van dat uw pensioenfonds optimaal in orde is. Het adviseren van pensioenfondsen behoort tot onze core business en is al jarenlang een kernkwaliteit.

Asset liability management

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.