DGA pensioen

Het pensioen voor de ondernemer geregeld

Bent u zelfstandig ondernemer en bent u op zoek naar advies over uw pensioen? Neem dan contact op met ons. Confident B.V. kan u adviseren en ondersteunen voor een DGA pensioen. Wij kunnen u duidelijk alles uitleggen over de voordelen die de verschillende opties met zich meebrengen. Onze medewerkers kunnen u bijstaan in de belangrijkste vraagstukken en kunnen u voorrekenen wat u kunt verwachten van de diverse beschikbare pensioenregelingen. Zij kunnen u tevens uitleggen waar u op moet letten wanneer u als ondernemer een pensioenregeling wilt treffen.

Ruime ervaring in complexe pensioenvraagstukken

Confident B.V. is al voor veel andere ondernemers de adviseur geweest voor hun pensioenvraagstukken. U kunt er bij ons op rekenen dat wij weten waar wij over praten wanneer het gesprek op een DGA pensioen komt. Wij verlenen namelijk al vele jaren ondersteuning aan ondernemers op dit gebied. U bent dus bij ons in goede handen wanneer u als DGA naar een goede oudedagsvoorziening op zoek bent.

DGA pensioen

Wat zijn de mogelijkheden voor een ondernemer?

Als DGA kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan een bestaand pensioenfonds maar u kunt er ook voor kiezen om het pensioen in eigen beheer te houden binnen uw eigen onderneming. Een DGA pensioen in eigen beheer biedt voordelen maar er kleven ook nadelen aan. U kunt ook een verzekering afsluiten als DGA om te voorzien in een voorziening voor uw oude dag. Voor beide regelingen kunnen wij u adviseren wat de verschillen zijn. Wij bieden ook voor ZZP’ers ondersteuning aan voor hun pensioenregeling. Bent u dus als ZZP’er werkzaam dan bent u ook van harte welkom bij ons voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Daarnaast omvat onze dienstverlening de volgende onderdelen:

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een DGA pensioen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek. Onze adviseurs kunnen samen met u de mogelijkheden doornemen en u voorlichten over de voordelen van de verschillende opties. U bent van harte welkom op ons kantoor maar wij komen natuurlijk ook met alle plezier bij u langs om samen met u de mogelijkheden door te nemen van de verschillende pensioenfondsen.

 DGA pensioen confident-bv