Uw pensioenfonds doorberekend

Sinds december 2014 is het aangepaste Financieel Toetsingskader (FTK) van kracht. Dit betekent ook voor uw pensioenfonds dat er naast de aanpassingen van de financiële opzet en de fondsdocumenten ook  een nieuw herstelplan gemaakt moet worden. Vervolgens moet er jaarlijks een haalbaarheidstoets worden uitgevoerd. Wilt u meer weten over een herstelplan of haalbaarheidstoets? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u begeleiden bij de ontwikkeling van het financieel beleid van het pensioenfonds en aanbevelingen doen om het pensioenfonds optimaal te laten functioneren. Wij voeren berekeningen uit, zowel conform de wettelijke eisen als ook volgens uw eigen inzichten.

Een financieel expert

Confidents core business is het ondersteunen en adviseren van pensioenfondsen. Het maakt ons tot een uitstekende partner wanneer u de gevolgen en mogelijkheden wilt weten van het nieuwe Financieel Toetsingskader (FTK) voor uw pensioenfonds. U bent bij ons ook aan het goede adres wanneer u als bestuurder of anderzijds betrokkene naar een oplossing voor uw pensioenfonds zoekt. Wij kunnen de berekeningen uitvoeren om inzicht te krijgen in de financiële status en bieden ondersteuning voor andere zaken met betrekking tot het financieel beleid van uw pensioenfonds. U bent er bij ons zeker van dat u een pensioenfonds krijgt dat aan alle voorwaarden voldoet.

Financieel toetsingskader

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.