Een gezonde opbouw van uw pensioen

Met een goede financiële opzet geeft u de deelnemers en werkgever(s) duidelijkheid over wat ze kunnen verwachten en kunt u aantonen dat u verantwoord bezig bent. De financiële opzet heeft onder andere betrekking op het premiebeleid, herstelcapaciteit, indexatieperspectief en het beleggingsbeleid. Dezen moeten in samenhang met elkaar vastgesteld worden. Zoekt u een partner die u kan bijstaan bij de financiële opzet? Maak dan een afspraak met ons voor een geheel vrijblijvend gesprek. Confident is de specialist voor diverse vraagstukken met betrekking tot pensioenfondsen. Bij deze opzet houden we ook rekening met de mate waarin het pensioenfonds haar toezegging aan de deelnemers moet en kan waarmaken.

Financiële opzet pensioenfonds

Zorgvuldigheid en expertise is ons keurmerk

Met onze pensioenexperts gaan wij zorgvuldig te werk met de opstelling van de financiële structuur van uw pensioenfonds. Onze deskundigen treffen maatregelen om deze structuur zo goed mogelijk in elkaar te zetten. Om ook daarna het pensioenfonds optimaal te laten functioneren bieden wij onder meer opleidingen aan voor het bestuur, de raad van toezicht en de ondernemingsraad. Ook geven wij ondersteuning bij de werkzaamheden die verricht moeten worden binnen het pensioenfonds.

Confident staat al jaren bekend als een betrouwbaar actuarieel adviesbureau. De afgelopen jaren hebben we aan enkele grote projecten gewerkt waardoor we veel ervaring hebben opgebouwd.

Confident maakt pensioen begrijpelijk, zodat u de juiste besluiten kunt nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor

Daarnaast verrichten wij ook diensten voor ondernemingen, ondernemingsraden, verantwoordingsorganen, DGA, pensioenuitvoerders, sociale partners, advocatuur, adviseurs en particulieren.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en een betrouwbare partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-1306950, via de mail op info@ConfidentBV.nl of via het contactformulier rechts op de pagina. Wij stellen u zeker niet teleur.