Pensioenschade

Confident staat garant voor professionele hulp in geval van pensioenschade

Pensioenschade kan grote financiële gevolgen hebben voor de betrokkene. Het is daarom raadzaam om in geval van pensioenschade contact op te nemen met Confident BV. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we u met raad en daad terzijde staan om tot een passende oplossing te komen.

Alles over pensioenschade

Alhoewel pensioen over een lange periode wordt opgebouwd kan deze door diverse omstandigheden beperkt zijn. Als gevolg van ziekte, arbeidsongeschiktheid of (onterecht) ontslag kan pensioenschade ontstaan. De hoogte van de financiële schade is van een aantal factoren afhankelijk en dient door professionele vakmensen op maat berekend te worden aan de hand van de actuele omstandigheden en het arbeidsverleden. Door een pensioenschaderapport op te stellen kan nauwkeurig vastgesteld worden wat de hoogte van de te verwachten schade is.

Pensioenschade

Professionele hulp bij pensioenschade voor particulieren, ZZP-er en DGA

Om onnodige financiële verliezen te vermijden, dient de schade op correcte wijze berekend te worden. Daarnaast is het van groot belang om met een deskundige te praten over de mogelijkheden wat betreft het vinden van een oplossing in geval van pensioenschade. Confident kan hierbij behulpzaam zijn. Niet alleen particulieren kunnen hier een pensioenschaderapport op laten stellen, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met pensioenen kunnen wij ook werkgevers, ZZP-ers (zelfstandige ondernemeners) en DGA-ers (directeur- grootaandeelhouders) helpen in geval van schade.

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Kiezen voor Confident

Een goed pensioen is de basis voor een zekere toekomst en daarom is het van groot belang om de juiste financiële keuzes te maken. Door te werken met ervaren consultants die beschikken over een gedegen vakkennis en ons lidmaatschap aan het Acturieel Genootschap garanderen wij een integere dienstverlening op professioneel niveau. Praktische en inventieve oplossingen bedenken behoren tot onze dagelijkse uitdagingen waaraan wij graag gehoor geven. Wij kijken samen met u naar een passende oplossing, waarbij heldere communicatie voorop staat, zodat u weet waar u aan toe bent. Confident werkt op fee-basis en is geheel onafhankelijk.

Heeft u te maken met pensioenschade en bent u op zoek naar een praktische en gerichte oplossing? Neem dan contact op met Henk Bets via telefoon 085-1306950 of e-mail info@ConfidentBV.nl

pensioenschade confident-bv