Pension fund Governance

Uw professionele adviseurs voor een pensioenfonds

Uw professionele adviseurs voor een pensioenfonds. Bent u op zoek naar nieuwe ideeën rond pension fund governance? Neem dan contact op met Confident B.V. Nu de risico’s steeds meer bij de deelnemers van het fonds terecht komen is het van groot belang dat de governance van het pensioenfonds daar op aangepast wordt. Voldoen aan de wettelijke regels is niet meer voldoende. Wij hebben vooruitstrevende ideeën op het gebied van verantwoording. Niet omdat de wet dit vraagt, maar omdat dit goed is voor het fonds en zijn deelnemers.

Experts op het gebied van pensioenen

Confident B.V. is een actuarieel adviesbureau dat vrijwel volledig is gespecialiseerd in pensioenen. Wij bieden een ruim pakket aan van diensten zoals het opzetten van een pensioen bestuur, advies voor uw persoonlijke pensioenregeling, advies voor bedrijven en advies bij het overdragen van pensioen bij overnames en fusies.

Wat kunt u bij ons verwachten voor een goed beleid voor uw pensioenfonds?

Wij bieden een uitgebreid pakket van diensten aan om uw fonds in te richten en te begeleiden. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn of informeer bij ons om meer te weten te komen van onze werkwijze en onze diensten.

  • Ondersteuning bij het opzetten van een bestuur waarbij de verantwoording van het bestuur in kaart wordt gebracht, de medezeggenschap en het toezicht op het handelen van het bestuur
  • Advies om uw vaardigheden voor fund governance te ontwikkelen binnen het fonds
  • Beheersing van de risico’s van pensioen fund governance
  • Ondersteuning bij het opzetten van een bureau voor het fonds
  • Ondersteuning voor de rapportage van het fonds

Pension fund Governance

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de ideeën die wij hebben voor pension fund governance? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen u informeren over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden om de juiste structuur op te zetten. Wij bieden professionele ondersteuning aan voor governance van het fonds inclusief trainingen om het bestuur in staat te stellen om op de juiste manier met verantwoording om te gaan.

Pension fund Governance confident-bv