Actuarieel adviesbureau

Wie is Confident?

Confident BV is een jong en professioneel actuarieel adviesbureau. Wij bieden u een onafhankelijk advies én maatwerk op het gebied van pensioenen en verzekeringen. Daarnaast is Confident uw betrouwbare partner, waarbij u altijd op een creatieve en praktische wijze oplossingen wordt geboden voor uw financiële beslissingen. U staat er zodoende nooit alleen voor!

Wat kunnen wij u bieden?

Elke klant heeft een eigen vraagstuk. Door de diversiteit in onze klanten is ons actuarieel adviesbureau in staat om naast maatwerk ook pasklare oplossingen te kunnen bieden. Het gaat hierbij om o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Ondersteuning pensioenfondsen en verzekeraars;
  • Actuariële berekening(en) pensioen DGA en particulieren;
  • Beoordelen en adviseren van pensioenregelingen en pensioentoezeggingen;
  • Opleiden van bestuurders van pensioenfondsen, verzekeraars en ondernemingsraden;
  • Analyses, risicomanagement, certificering en jaarverslaggeving.

Actuarieel adviesbureau

Maatwerk?

Uiteraard kunnen wij u naast de eerder vermelde diensten ook maatwerk leveren. Ons actuarieel adviesbureau stelt zich altijd in op uw wensen. Graag willen wij u informeren naar de mogelijkheden hieromtrent. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Tevens bieden wij op onze website de laatste nieuwtjes aan, alsmede een verduidelijking naar uw situatie.

Wat is onze werkwijze?

U heeft bij ons actuarieel adviesbureau een vaste aanspreekpunt. Daarnaast werken wij altijd binnen de wettelijk gestelde kaders via een gezamenlijke planmatige aanpak. Al onze medewerkers zijn ervaren, integer, actuarieel opgeleid en altijd welwillend u te helpen. Wij weten tenslotte altijd het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

Confident maakt pensioen begrijpelijk
zodat u de juiste besluiten kunt nemen

Waarom Confident BV?

U bent altijd verzekerd van een onafhankelijk betrouwbaar advies. Ons actuarieel adviesbureau werkt daarbij uitsluitend op fee-basis. Bovendien bent u bij ons geen nummer en willen wij u in een langdurige samenwerking voorzien van gedegen oplossingen voor uw financiële vraagstukken.
Eventueel kunnen wij zelfs internationaal u goed van dienst zijn!

Hoe komt u met ons in contact?

Bent u dus op zoek naar een goed actuarieel adviesbureau en betrouwbare partner? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 085-1306950 of e-mail info@confidentbv.nl. Wij zullen u zeker niet teleurstellen.

Actuarieel adviesbureau confident-bv